Sfâșietor! Mesajul de adio al unei mame pe moarte, găsit după 15 ani

5 septembrie 2016 11:56   Internațional
Ultima actualizare:

Știa că va muri, așa că s-a hotărât să-i scrie fiicei sale o scrisoare sfâșietoare. Se întâmpla acum 15 ani dar, din păcate, epistola nu a fost găsită niciodată de fetiță. A fost descoperită, în mod miraculos, într-o carte dintr-un anticariat, în Anglia.

Proprietarul magazinului a povestit, pentru dailymail.co.uk, că a găsit scrisoarea în timp ce aranja niște cărți vechi.  I-au dat lacrimile și cu greu a putut citi până la capăt rândurile care îi erau adresate unei fetițe pe nume Bethany.

Alături de scrisoarea pusă într-un plic fragil a găsit și o fotografie cu femeia alături de fetița ei, careia îi spune „comoara mea”.  Iată ce i-a scris fiicei sale:

”Bethany, dacă tati îți citește această scrisoare este pentru că eu am plecat în cer să trăiesc cu îngerii. M-a durut pieptul foarte tare și am făcut o operație ca să nu mă mai doară, dar nu a mers...O să te veghez întotdeauna din cer, așa că atunci când vezi o steluță, așa, ca în melodia ta de la grădiniță cu steluța strălucitoare, să știi că sunt eu. Să fii cuminte, să ai o viață lungă și fericită alături de tati și de bunica, ea te va duce de acum la școală”.

După ce a citit scrisoarea, proprietarul anticariatului, Gordon Draper, s-a hotărât să facă toate eforturile ca s-o găsească pe Bethany. El a povestit că își amintește de femeia din fotografie, care ar fi intrat în magazin în urmă cu 15 ani.

”A venit cu fetița de mână, se vedea cât de mult o iubește. I-a cumpărat câteva cărticele, eu cred că le-a păstrat până în ziua de azi. Îmi doresc ca scrisoarea acestei mame să ajungă într-un final la fiica pe care o veghează din cer”, a mai spus cel care a găsit epistola.

Mai multe