Sfâșietor! Și-a îngropat soția în rochie de mireasă, la câteva săptămâni de la nuntă

10 decembrie 2019 14:07   Internațional
Ultima actualizare:

La doar 29 de ani, un proaspăt mire din Marea Britanie, a fost nevoit să facă cel mai greu lucru din viața lui: și-a îngropat tânăra soție în vârstă de 30 de ani. La doar 16 de săptămâni de la nuntă, Michael și-a luat adio de la Saima, după ce aceasta a dus o luptă scurtă, dar intensă cu encefalita.

Ceea ce ințial părea doar o simplă răceală s-a dovedit a fi o boală care i-a adus moartea. La doar câteva zile de când a fost diagnosticată cu encefalită, tânăra soție a murit. Mike a anunțat că a luat decizia de a o îngropa pe femeia iubită în rochia de mireasă purtată în ziua lor specială. Mai mult, acesta a fost atât de șocat și de îndurerat încât nici nu a mai putut plânge, notează Daily Mail.

La câteva zile de când a fost dusă la Urgențe, inima femeii începuse să dea semne de oboseală, iar creierul deja i se umflase. Doctorii i-au spus lui Michael că singura modalitate de a o mai ține în viață este să o țină conectată la aparate. În doar o săptămână, la mai puțin de patru luni de la nuntă, viața lui Mike Herz a luat o turnură total opusă față de cea la care s-ar fi putut gândi vreodată. În loc să-și petreacă zilele alături de femeia vieții lui, aceasta a fost nevoit să o conducă la groapă.

Mai multe