Şi-a abandonat copilul pentru că era al amantului

17 septembrie 2015 23:12   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Anglia a reușit cu succes să-i ascundă soțului sarcina ei, până în momentul când aceasta a născut. Ea şi-a abandonat nou-născutul pe scările locuinței unei vecine, pentru că bebelușul era al amantului și nu al soțului, cu care are un copil de șase ani.

Chiar dacă  Leigh-Anne Varley (36 de ani) i-a ascuns sarcina soțului ei, urciorul n-a mers de prea multe ori la apă. După ce a născut acasă, în baie, proaspăta mămică și-a lăsat copilul pe treptele unui bloc din apropierea locuinței ei. Din nefericire pentru ea, o vecină pe nume Janice Clish a sunat la poliție pentru a anunța că a găsit un nou născut pe treptele blocului ei. Femeia a dat de copil în miezul nopții, când și-a scos câinele la plimbare. 

După multe căutări și probe ADN, autoritățile au reușit să afle cine este adevărata mamă a copilului. Chiar dacă Varley a încercat să scape insistând că sub nicio o formă ”copilul nu îi aparține”, testele i-au dovedit contrariul. Într-un final, femeia a explicat ofițerilor de poliție motivul pentru care a recurs la un astfel de gest. Ea a mărturisit ofițerilor de poliție că nu a vrut ca să se despartă de soțul ei, alături de care urma să meargă într-o excursie la Disneyland. Ea a mai spus că și-a dorit foarte mult să plece în excursie, motiv pentru care a recurs la un astfel de gest. 

După ce a fost judecată în instanță pentru neglijență, femeia a fost închisă pentru 14 săptămâni. Janice Clish, femeia care a găsit bebelușul, a rămas surprinsă de faptul că Leigh-Anne Varley a primit o pedeapsă atât de mică. Ei nu i s-a părut normal ca femeia să plătească cu numai 6 luni de închisoare pentru o faptă atât de gravă, conform dailymail.co.uk.

Mai multe