Şi-a băgat 8 kilograme de silicon în fund să-l aibă de 1,6 metri

14 septembrie 2014 22:26   Internațional
Ultima actualizare:

Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi îi sar gardul! Transsexualul Tatiana Williams, din Miami, Florida, ţine morţiş să aibă cel mai mare posterior din lume.

Americanca de 42 de ani şi-a făcut peste 100 de injecţii ca să-şi mărească posteriorul. Născută băiat, Tatiana Williams a cheltuit aproape 100.000 de dolari (341.295 de lei) în ultimii 20 de ani ca să aibă un fund perfect.

Şi-a injectat pe piaţa neagră a operaţiilor estetice 4 kilograme de silicon în fiecare fesă şi a ajuns la o circumferinţă incredibilă de 160 de centimetri. Transsexualul şi-a mărit sânii, şi-a făcut implanturi la pomeţi, injecţii cu grăsime în faţă şi numeroase operaţii cu laser.

Mândră foc de rezultate, Tatiana se laudă că operaţiile au transformat-o într-o divă irezistibilă în rândul bărbaţilor. „Cu un corp ca ăsta poţi obţine cam tot ce-ţi doreşti. Bărbatii mă ridică în slăvi şi mă tratează ca pe o regină”, a povestit ea pentru „Daily Mail”.

S-a făcut femeie acum 22 de ani

Născută sub numele de Corey, Tatiana Williams s-a simţit de mică o fetiţă captivă în corp de băiat. La vârsta de 20 de ani, ea decide să-şi facă o operaţie de schimbare de sex. Americanca s-a supus mai întâi unui tratament cu hormoni, apoi a suferit câteva intervenţii, care i-au schimbat complet înfăţişarea.

Mai multe