Şi-a bătut copilul cu bestialitate dintr-un motiv incredibil

14 aprilie 2016 13:14   Internațional
Ultima actualizare:

O mamă din orașul Rostov pe Don, din sud-vestul Federației Ruse, s-a filmat în timp ce își bătea copilul în vârstă de doar doi ani. Imaginile îl sirprind pe micuț cum își acoperă fața pentru a se apăra de loviturile femeii. Se pare că femeia a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe fostul soț.

Poliția rusă investighează acum cazul femeii filmată în timp ce părea să-i aplice o corecție copilului de doar doi ani pentru a se răzbuna pe fostul soț care i-a părăsit, relatează DailyMail.co.uk. Presa locală a anunțat că Tatiana, femeia violentă, și-a ieșit din minți după ce soțul ei a anunțat-o că vrea să divorțeze, ceea ce s-a și întâmplat. Tatiana a decis astfel să se filmeze în timp ce își bate propriul copil, pe Sasha, și să trimită materialul video fostului soț.

Medicii au declarat că în ciuda faptului că Sasha a suferit violențe fizice destul de severe, acesta nu va rămâne cu vreo cicatrice. De asemenea, doctorii au observat că din cauza abuzurilor mamei sale, copilul a devenit timid și refuză să comunice cu adulții.

Mai multe