Şi-a găsit inelul pierdut în canalizare după 9 ani

13 decembrie 2018 18:07   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil! Paula Stanton, o femeie de 60 de ani din Somers Point, statul New Jersey, şi-a găsit inelul cu diamante pierdut în canalizare când nu mai spera. Trecuseră 9 ani de la dispariţia acestuia.

Inelele legate de aniversări ale căsătoriei sunt bijuterii cu mare valoare sentimentală pentru oricine şi pierderea lor e devastatoare. Aşa era şi inelul cu diamante, sub formă de verighetă, primit în dar de la soţ de Paula Stanton cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la căsătorie.

De aceea, ea a suferit enorm când bijuteria i-a dispărut de pe deget. Făcuse curăţenie lună în baie şi, abia după ce a tras apa la WC, şi-a dat seama de lipsa inelului. S-a gândit că podoaba a ajuns în canalizare, dar nu a putut-o recupera. A adus mulţi instalatori, însă nu a dat de urma inelului.

“Am suferit îngrozitor. Am fost convinsă că l-am pierdut pentru totdeauna”, povesteşte Paula.

Ca s-o liniştească, soţul a comandat un inel identic. Nici după ce l-a primit, Paula Stanton nu s-a consolat. Sufletul său rămăsese la original. În urmă cu doi ani, ea a povestit ce i s-a întâmplat lui Ted Gogol, şeful departamentului de lucrări publice din cadrul primăriei.

L-a întrebat dacă a găsit vreodată o bijuterie în timpul intervenţiilor de întreţinere a sistemului de canalizare pe strada lor. Însă răspunsul a fost negativ. Marea surpriză a venit, recent, când soţii Stanton au găsit un bilet în uşă în care era scris să se prezinte la departamentul de lucrări publice. Mare le-a fost mirarea când li s-a spus că s-a găsit inelul. Recent, în timp ce s-au făcut reparaţii la gura de canal din vecinătatea casei lor, Gogol a zărit ceva strălucitor în apa murdară. Atunci şi-a adus aminte de povestea Paulei.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut inelul”, mărturiseşte femeia. Există 1.100 de guri de canal în Somers Point, iar Gogol a reuşit să zărească micul obiect lucitor în gura unei ţevi ce venea de la casa familiei Stanton. “Inelul nu a vrut să-i părăsească. Se puteau întâmpla atâtea lucruri, să fie purtat de apă cine ştie unde”, spune Ted Gogol. Paula crede că găsirea inelului e un miracol de Crăciun.

Mai multe