Şi-a înjunghiat soţul milionar! Motivul incredibil care a împins-o la acest gest

21 noiembrie 2017 11:41   Internațional
Ultima actualizare:

Nimic nu se compară pe lumea asta cu furia unei neveste înşelate! Nittaya Saengdeuan, de 22 de ani, din Udon Thani, Thailanda, a recunoscut că i s-a pus un văl pe ochi când bănuielile că soţul ei Amnuay Wansila, de 62 de ani, o înşală. A pus mâna pe cuţit şi a lovit până nu a mai putut.

Nittaya Saengdeuan voia să îi bage la spălat pantalonii soţului când a găsit în buzunarul acestuia un prezervativ. Nu a stat pe gânduri. S-a dus în bucătărie, a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit de zeci de ori. S-a oprit doar când a văzut că a văzut că nu mai mişcă.

Amnuay Wansila era cel mai bogat proprietar de pământuri din regiune şi avea o avere estimată la peste două milioane de dolari. După comiterea crimei, femeia s-a dus la poliţie pentru a recunoaşte fapta. Le-a explicat apoi anchetatorilor că a târât cadavrul suţului până în garaj pentru că ”făcuse mizerie în casă şi voia să cureţe petele de sânge care îi pătaseră mobilierul”.

Apoi a aruncat cadavrul într-un puţ din curte. La sosirea poliţiei, cadavrul se afla în puţ. În timpul reconstituirii, Nittaya Saengdeuan i-a explicat comandantului de poliţie Peerapong Wongsamaan că iniţial a sunat la poliţie şi a declarat că ea şi soţul ei au fost atacaţi de răufăcători şi că acesta a fost ucis în timp ce se lupta cu ei.

Apoi a revenit asupra declaraţiei şi, mustrată de conştiinţă, a recunoscut crima sângeroasă. Ea riscă închisoarea pe viaţă şi cu lacrimi în ochi a recunoscut că se temea că soţul o va părăsi pentru că găsise o amantă cu mult mai tânără decât ea. Şi ea are 22 de ani...

Mai multe