Și-a înregistrat doctorii în timpul operației, iar ce a descoperit l-a șocat VIDEO

25 iunie 2015 19:06   Internațional
Ultima actualizare:

Un pacient al unui spital din Virginia, Statele Unite, și-a înregistrat doctorii în timp ce el se afla sub operație. Acesta și-a lăsat telefonul deschis pentru a înregistra audio conversațiile medicilor, de teamă că ar putea pierde informații importante în ceea privește procesul de recuperare, însă ceea ce a auzit pe înregistrări l-a revoltat profund.

Bărbatul, a cărui identitate a fost păstrată anonimă, și-a lăsat telefonul mobil să înregistreze conversațiile medicilor lui în timp ce acesta suferea o operație de colonoscopie. După intervenție, bărbatul a ascultat înregistrările iar ceea ce au discutat doctorii în timpul în care el se afla sub anestezie l-a șocat, informează metro.co.uk.

Pe înregistrarea audio, bărbatul a auzit medicul anestezist Tiffany M. Ingham purtând o conversație cu ceilalți doctorii în care se amuza pe seama penisului acestuia. Medicul nu știa de faptul că discuția este înregistrată și i-a transmis un mesaj bărbatului aflat în operație, pe care nu s-a așteptat ca acesta să îl audă mai târziu: „La cinci minute după ce am vorbit cu tine înainte de operație, am vrut să îți dau un pumn în față pentru a te îmbărbăta puțin”, a spus aceasta.

Ascultă conversația dintre medici

Mai mult, atunci când o asistentă medicală i-a adus la cunoștință doctoriței că bărbatul avea o iritație în zona inghinală, aceasta a avertizat-o să nu atingă zona pentru că s-ar putea „molipsi de sifilis pe mână sau ceva de genul acesta”, conform spuselor ei. Apoi a adăugat că „probabil este vorba doar de tuberculoză în penis”, încercând să o liniștească pe aceasta.

Un alt medic s-a implicat în discuțiile batjocoritoare, spunând că îl vor mânca pe pacient la cină. După ce a ascultat înregistrările, bărbatul a intentat imediat un proces împotriva medicilor pentru defăimare și malpraxis. În  urma acestuia, medicul Tiffany M. Ingham a trebuit să plătească suma de aproximativ 500.000 de euro.

Mai multe