Şi-a înşelat soţia cu o puştoaică de 18 ani. E incredibil modul în care a fost pedepsit

30 iulie 2015 14:44   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil! O femeie din Marea Britanie în vârstă de 34 de ani a avut o reacţie nervoasă necontrolată, după ce a aflat că soţul a înşelat-o cu o fostă elevă de-a bărbatului de numai 18 ani. Fără să mai stea pe gânduri, femeia a apăsat cu putere pe acceleraţie, îndreptându-se spre vinovat.

Maria Addis (34 de ani) şi-a pedepsit soţul, Mark (37 de ani) într-un mod original, după ce a aflat că acesta o înşală cu o tânără. După ce a avut o ceartă ca la uşa cortului cu soţul ei, Addis s-a încuiat în maşina acestuia  analizându-i mesajele din telefon.

Conform sursei Telegraph, femeia i-a zis lui Mark “are numai 18 ani”, după care a pornit în trombă pe aleea din faţa casei pentru a-şi duce răzbunarea la bun sfârşit.  Din fericire profesorul s-a ales doar cu o mică rană la un picior. Din nefericire pentru soţia lui, poliţia i-a dat o amendă în jur de 500 de lire. Gestul femeii nu a avut niciun efect. Cotidianul britanic scrie că relaţiia dintre profesor şi fosta elevă de 18 ani s-a intensificat. Chiar şi contul lui de Facebook arată că nu a renunţat la iubita mai tânără.

Maria Addis are 2 copii cu Mark, profesor de meserie şi lucreză în cadrul companiei “The Whole Company A/S, DTU Business”.  Cei doi soţi sunt căsătoriţi de mai bine de 15 ani.

Mai multe