Şi-a lăsat copilul să moară ca să facă sex timp de nouă ore cu un necunoscut

12 august 2015 14:54   Internațional
Ultima actualizare:

O mamă inconştientă şi-a lăsat bebeluşul bolnav să moară, în timp ce ea făcea sex şi se îmbăta cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse. Copilul a rămas singur câteva ore bune, fiind găsit decedat abia a doua zi.

Yvonne Adkins (32 de ani) a lăsat-o pe fetiţa ei Chantelle, care avea doar trei luni, în pătuţ, timp de nouă ore în care ea a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat pe care îl cunoscuse în staţia de autobuz, cu doar două săptămâni în urmă. Femeia a lăsat bebeluşul la parter şi s-a îmbătat cu bărbatul cunoscut drept Peter, în casa ei din Meir, în Marea Britanie.

Yvone s-a trezit în următoarea dimineaţă, pe data de 8 mai, şi şi-a găsit fetiţa moartă în pătuţul în care a lăsat-o. Bebeluşul era îmbrăcat într-un costumaş subţire şi nu era învelită cu nimic. Marţi (12 august), Yvone Adkins a pledat vinovată pentru cruzime împotriva unui copil, la Curtea Judecătorească Stoke-on-Trent Crown, dar a scăpat de puşcărie. Femeia a primit doar 18 luni cu suspendare, potrivit Mirror.

“Dorinţa ta de a face sex cu un bărbat pe care abia îl cunoscusei a rezultat în faptul că ţi-ai lăsat copilul singur, deşi stiai că nu trebuie să faci asta. Ai luat o decizia catastrofală cu care va trebui să trăieşti toată viaţa”, i-a spus judecătorul David Fletcher lui Yvone Adkins.

Bebeluşul avea probleme de sănătate încă de când s-a născut şi trebuia să fie dus la doctor, însă nu a mai apucat să ajungă. Paramedicii ajunşi la faţa locului nu au mai reuşit să o resusciteze pe micuţa Charlotte. Rezultatele autopsiei au relevat că a fost vorba de o „moarte subită şi neaşteptată a sugarului”. Iniţial femeia a declarat că bebeluşul dormea lângă ea în pat şi şi-a dat seama de-abia dimineaţă că a murit, însă apoi a mărturisit tot ce a făcut. 

Mai multe