Şi-a legat propriul copil în subsolul casei, încercând să însceneze o răpire. “L-a ameninţat cu pistolul”

7 februarie 2015 19:03   Internațional
Ultima actualizare:

O mamă din S.U.A a ajuns după gratii după ce şi-a răpit propriul fiu, cu ajutorul unui complice. Copilaşul, în vârstă de 6 ani a fost luat cu forţa de pe stradă, legat şi încuiat într-o pivniţă.

Femeia susţine că a vrut să-şi “educe” băieţelul şi să-l înveţe să se ferească de necunoscuţi. Întrucât cel mic era prea drăguţ cu străinii, mama iresponsabilă a înscenat totul pentru a-l determina să nu mai stea de vorbă cu oricine îi iese în cale. Nu a reuşit. Copilul s-a speriat de moarte şi mama cu chip de agresor a ajuns după gratii.

Iadul din subsolul casei

Oamenii legii au rămas stupefiaţi atunci când au văzut că nu au de-a face cu un adevărat răpitor, ci, chiar cu familia băieţelului.

Complicele mamei l-a legat, i-a tras un sac pe cap şi l-a încuiat în pivniţa casei. Totul se întâmpla sub „atenta” supraveghere a femeii care asculta, printr-un microfon montat la subsol, cum bărbatul îi scotea pantalonii, ameninţându-l că va fi vândut drept sclav sexual, informează stirileprotv.ro

"Baietelul a inceput să plângă, atunci când i-au spus că nu o să îşi mai vadă niciodată mama, ori casa. Apoi, fiindcă nu se oprea din plâns, a fost ameninţat cu un pistol." , a declarat Andy Binder, poliţistul care a ajuns primul la faţa locului.

După patru ore, timp în care băieţelul a trecut prin chinuri groaznice, cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii.  Acum, mama trebuie să răspundă în faţa anchetatorilor pentru acuzaţiile de răpire şi abuz. A ajuns tot într-o pivniţă, dar... supravegheată de poliţişti.

Mai multe