Și-a pierdut soțul în urmă cu două luni, dar și-a refăcut viața cu fratele acestuia

12 iulie 2017 11:31   Internațional
Ultima actualizare:

Ashley Murrell a rămas văduvă la doar 33 de ani, după ce soțul său, Mikey, a decedat inexplicabil. După o tură de 16 ore, bărbatul a ajuns obosit acasă și s-a certat cu soția lui, care l-a trimis să doarmă pe canapea.

Mikey lucra atât de mult din dorința de a strânge bani pentru a-și duce soția la Praga, cu ocazia aniversării lor. Din nefericire, bărbatul a fost găsit mort pe canapeaua pe care dormise, notează The Sun.

Ceea ce a uimit pe toată lumea a fost faptul că Ashley a trecut peste tragedie în doar două luni de când tatăl celor trei copii ai ei a părăsit această lume. Femeia și-a găsit alinarea chiar în brațele cumnatului său, Chris, fratele lui Mikey. Un prieten de-al noului cuplu a povestit sursei citate: "Chris și Ashley au trecut prin atât de multe, dar au fost cu adevărat unul alături de celălalt. E ciudat cum din ceva atât de rău poate ieși ceva bun. Sunt chiar fericiți îmreună. Au avut parte de atâta ură și negativism pentru că sunt într-o relație, dar faptul că sunt împreună nu schimbă cu nimic ce simțea Ashley pentru Mikey. Chris a fost un sprijin incredibil pentru Ashley și este minunat cu copiii."

Mai multe