Şi-a prins soţul infidel, dar tot ea poate ajunge la închisoare

7 octombrie 2015 15:03   Internațional
Ultima actualizare:

Mulţi ar crede că o soţie înşelată are tot dreptul de a fi nervoasă pe soţul ei, dacă îl prinde cu o alta. Exact asta a păţit o femeie: ea a înregistrat momentul în care bărbatul ei o ia în braţe şi o sărută pe menanjera familiei.

Femeia era convinsă de multă vreme că soţul ei nu îi este fidel. Aşa că l-a urmărit şi a filmat totul cu telefonul mobil. Ea a urcat mai apo clipul pe un site de socializare cu mesajul: "Pedeapsa minimă pentru acest soţ e să îi fac publică indiscreţia", potrivit mirror.co.uk.

Însă soţia e cea care s-ar putea să plătească acum pentru fapta soţului. În Arabia Saudită, unde locuiesc cei doi, nu ai voie, prin lege, să publici imagini care defăimează altă persoană. 

#سعوديه_تفضح_زوجها_الخاين من المضحك .. ان نرى من يدافع عن خيانته ويقذف الزوجه لنشرها المقطع !! ( الجزء الثاني ) pic.twitter.com/FXw1ob3xkA — أ / ناصر السهلي (@nasser22662) October 5, 2015

#سعوديه_تفضح_زوجها_الخاين من المضحك .. ان نرى من يدافع عن خيانته ويقذف الزوجه لنشرها المقطع !! ( الجزء الثاني ) pic.twitter.com/FXw1ob3xkA

— أ / ناصر السهلي (@nasser22662) October 5, 2015

În ţara din Orientul Mijlociu, e un lucru scandalos ca bărbaţii să fie într-o relaţie cu menanjerele lor. Totuşi, pentru că l-a prins când o înşela şi l-a făcut de ruşine pe internet, femeia poate ajunge la închisoare. 

Mai multe