Și-a scos ochii din cauza drogurilor pe care le consumase. Polițiștii, în stare de alertă

24 februarie 2018 11:10   Internațional
Ultima actualizare:

Drogurile au efecte nedorite asupra stării psihice a celor care le consumă. O tânără mamă din Carolina de Sud, Statele Unite a rămas cu sechele pe viață, după ce și-a scos singură ochii atunci când se afla sub influența drogurilor.

Cazul lui Kaylee Muthart este cu adevărat unul șocant.  emeia în vârstă de 20 de ani și mamă a rămas oarbă după ce și-a scos singură ochii pe 6 februarie. Medicii susțin că aceasta se afla într-o stare severă de halucinație după ce consumase metamfetamine contaminate cu alte substanțe, informează thesun.co.uk. Martorii au povestit că au văzut-o pe victimă mergând pe stradă cu un glob ocular în mână și că se lupta cu cei care i-au sărit în ajutor. Medicii care au sosit la fața locului au fost envoiți să îi administreze un sedativ slab pentru a o putea liniști și a o duce la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

A fost dusă de urgență la spital, însă doctorii nu au putut face nimic pentru a-i reda vederea, ea fiind condamnată la o viață în întuneric. Kaylee urma să se interneze la dezintoxicare pentru a reuși să scape de dependența de droguri, dar a fost mult prea târziu, căci răul a fost făcut. Tânără a relatat că atunci când a făcut gestul necugtat de a-și scoate ochiul a auzit o vocea care a îndemnat-o să facă acest lucru pentru a-și salva sufletul și a ajunge în rai.

Mama lui Kaylee și-a făcut o nouă misiune din a-i informa pe tineri despre pericolele drogurilor, așadar merge în școli și licee pentru a relata urmările care le-au avut drogurile asupra propriei fiice. 

Familia lui Kaylee a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea cumpăra lui Kylee un câine însoțitor. "Suntem recunoscători pentru toate mesajele de încurajare pe care le-am primit. Au fost strânse 5.000 de lire sterline dintr-un total de 7.000  pentru a-i acorda o a doua șansă la un viitor normal acestei tinere de 20 de ani", sunt cuvintele familiei.

Mai multe