Și-a tăiat urechile ca să semene cu un papagal! Cum arată acum

16 octombrie 2015 12:48   Internațional
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 56 de ani s-a atașat atât de mult de prietenii lui înaripați încât și-a dorit foarte mult să semene cu ei. S-a tatuat, și-a făcut diverse modificări la nivel facial, iar cea mai recentă intervenție a constat în tăierea urechilor.

Ted Richards este obsedat de Ellie, Teaka, Timneh, Jake și Bubi, cei cinci papagali ai lui. Bărbatul și-a tatuat până și globurile oculare pentru a le semăna și are, în total, 110 tatuaje și 50 de piercinguri. Mai mult, acesta și-a despicat limba și și-a tăiat loburile urechilor, potrivit mirror.co.uk.

Iată cum arată bărbatul

După ce și le-a tăiat, Ted i-a oferit loburile urechilor unui prieten, care, susține el, ar fi apreciat gestul. Acum, bărbatul este foarte încântat de rezultatul intervenției chirurgicale: „Cred că arată cu adevărat minunat. Îl iubesc (noul look, n.r.). Este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Sunt atât de fericit încât este ireal, nu mă pot opri din privit în oglindă”, a declarat el.

În trecut, Ted a lucrat la o fabrică de pantofi, iar primul tatuaj și l-a făcut în anul 1976. Între timp, a ajuns să își acopere aproape întregul corp în desene. Acum, bărbatul în vârstă de 56 de ani caută noi modalități pentru a semăna cu papagalii, inclusiv o intervenție prin care să își transforme nasul într-un cioc. 

Mai multe