Și-a transmis live sinuciderea! Detalii înfiorătoare

12 mai 2016 12:14   Internațional
Ultima actualizare:

A adolescentă din Franța și-a transmis în direct sinuciderea, pe Periscope, aplicația care permite difuzarea de videoclipuri cu ajutorul telefonului mobil. Fate de doar 19 ani s-a aruncat în fața trenului, marți (10 mai). Polițiștii investighează tragedia, care a avut loc în Égly, situată în apropiere de Paris.

Sinuciderea adolescentei a fost vizionată, în timp real, de peste 1.000 de oameni, dar nimeni nu a sunat la poliție. Fata a publicat mai multe mesaje înainte de a-și lua viața. I-a avertizat pe utilizatorii Periscope că „urmează să se întâmple ceva șocant, dar nu o fac pentru a atrage atenția, ci vreau să transmit un mesaj important”, potrivit metro.co.uk. Înainte să se omoare, adolescenta s-a filmat în apartamentul său, explicându-le utilizatorilor Periscope ce va urma să facă. Fata a afirmat că a fost violată și l-a numit pe atacator, potrivit BBC.

Videoclipul a fost scos de pe Periscope, însă variante editate ale tragediei au apărut online. Nu este pentru prima oară când au fost transmise evenimente șocante pe aplicația Periscope. În luna aprilie, o femeie a filmat în direct cum o fată era violată. O altă femei s-a filmat în timp ce conducea beată. Mai mulți adolescenți s-au filmat în timp ce jefuiau o dubiță, în Utah.

Mai multe