Şi-a ucis iubitul pentru că voia să o părăsească. Explicaţia tinerei

13 septembrie 2015 19:00   Internațional
Ultima actualizare:

Shayna Hubers, o femeie din SUA, în vârstă de 24 de ani, şi-a ucis partenerul, Ryan Poston (29 de ani), chiar în noaptea în care acesta se pregătea să-i dea papucii, după o relaţie cu peripeţii, din care nu au lipsit certurile, despărţirile şi împăcările. Aceasta a fost găsită vinovată şi îşi va petrece următorii 40 de ani după gratii.

Când Shayna Hubers şi-a dat seama că iubitul ei, Ryan Poston, nu numai că avea de gând să o părăsească, dar îşi dăduse întâlnire cu Miss Ohio într-un bar, tânăra parcă şi-a pierdut minţile. Shayna nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a ucis cu sânge rece iubitul, în noaptea de 12 octombrie 2012, trăgând şase gloanţe în el, notează Daily Mail. Tânărul nu a mai avut nici o şansă. 

Judecătorul care a analizat cazul a declarat crima drept "cel mai sângeros act de violenţă pe care l-a văzut în ultimii 30 de ani". Şi poliţiştii chemaţi la locul crimei au povestit îngroziţi despre declaraţiile pe care le-a făcut Shayna în prezenţa lor.

"I-am făcut operaţia estetică la nas, pe care şi-o dorea dintotdeauna", a explicat tânăra poliţiştilor, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

Shayna avea doar 21 de ani când a început o relaţie cu Ryan, un avocat cu 8 ani mai mare. Cei doi nu erau de mult timp împreună, iar Ryan abia ce pusese punct unei relaţii de lungă durată, aşa că el nu era interesat de o relaţie serioasă. Cu toate acestea, de fiecare dată când încerca să se despartă de ea, Shayna îi trimitea o avalanşă de mesaje sau apărea neanunţată acasă la el, după cum avea să le povestească Ryan apropiaţilor săi.

La 3 ani de la nefericitul incident, în care tânăra a pledat nevinovată, spunând că totul a fost în legitimă apărare, întrucât Poston o lovise, judecătorii i-au dat Shaynei o pedeapsă de 40 de ani de închisoare.

Mai multe