Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital. Fostul premier italian se confruntă cu probleme la inimă

14 ianuarie 2021 18:59   Internațional
Ultima actualizare:

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo. Fostul premier al Italiei se confruntă cu probleme cardiace, a anunțat medicul său personal, informează agențiile de presă internaționale.

Medicul Alberto Zangrillo a declarat că l-a văzut luni pe Berlusconi şi a considerat că acesta ar trebui internat imediat într-un spital din apropiere, pentru că nu credea că ar fi prudent să fie adus înapoi în Italia.

Politicianul italian se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când s-a confruntat cu această problemă cardiacă. În acest moment, conform Reuters, nu este clar dacă urgenţa medicală a fost depăşită sau nu, informează Agerpres.

„Se află la spitalul cardio-toracic din Monaco pentru controale. Se va întoarce acasă în câteva zile”, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al Forza Italia.

Berlusconi a fost infectat cu COVID-19

În luna septembrie a anului trecut, Silvio Berlusconi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost internat în Spitalul San Raffaele din Milano. Ulterior el le-a spus jurnaliştilor că virusul a reprezentat „cel mai periculoasă provocare” din viaţa sa.  

Mai multe