Șocant! O tânără de 23 de ani și-a ucis bebelușul și l-a aruncat peste gard la vecini

26 martie 2018 12:15   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie din Colorado a îngrozit America după ce și-a ucis bebelușul. Tânăra de 23 de ani a născut acasă, apoi și-a sufocat bebelușul, l-a băgat într-o pătură și l-a aruncat peste gard, în curtea vecinilor.

Camille Wasinger-Konrad a fost arestată în ianuarie, după ce bebelușul ei a fost găsit de câinele vecinilor, scrie Fox News.

Femeia din Highlands Ranch, Colorado, a născut în casa în care locuia cu chirie, apoi a acoperit gura micuțului, ca să nu îl audă proprietarul cum plânge. După ce l-a sufocat, l-a pus într-o pătură și l-a aruncat peste gard la vecini.

Bebeluşul a fost găsit 15 ore mai târziu de câinele vecinei. Aceștia au alertat poliția, iar oamenii legii au ajuns la casa femeii după urmele de sânge. Inițial, Camille a negat orice acuzație, după care le-a spus polițiștilor că nu știa că este însărcinată și că atunci când s-a trezit a mers la baie pentru că avea crampe, iar bebelușul „ a ieşit pur şi simplu”. ”Trebuia să scap de el”, le-a mai spus femeia polițiștilor. Anchetatorii au aflat că femeia le spusese șefilor ei că este însărcinată și ceruse un program de lucru mai lejer. Ea a fost arestată, pusă sub acuzare pentru crimă, și riscă să-și petreacă toată viața după gratii.

Mai multe