Şocant! Rebelii ISIS au hrănit o mamă cu rămăşiţele fiului ei: "Tocmai ţi-ai mâncat copilul"

2 martie 2015 15:09   Internațional
Ultima actualizare:

Militanţii ISIS continuă să şocheze o lume întreagă cu asasinatele lor pline de cruzime.

Un caz care a îngrozit lumea a fost făcut public de către publicaţiile internaţionale. O mamă al cărei fiu a fost răpit de islamiştii barbari a aflat, cu groază, că şi-a mâncat propriul copil.

Bărbatul a fost luat captiv în Mosul, Irak, iar mama lui, cuprinsă de disperare, s-a dus să vorbească cu reprezentanţii grupării, în spetanţa că îi va convinge să-i elibereze copilul, scrie Daily Mail.

Militanţii ISIS, aparent cuprinşi de milă, au rugat-o pe femeia îndurerată să mănânce ceva înainte de a-l vedea pe fiul ei. Ea a aceptat, astfel că i-a fost adus un platou de mâncare pe care se afla o farfurie de orez şi una cu supă.

După ce femeia a terminat de mâncat, militanţii ISIS i-au spus, râzând în hohote, că tocmai şi-a mâncat copilul, potrivit The Mirror. Întâmplarea a fost relatată de către Yasir Abdulla, un bărbat care a plecat din Marea Britanie pentru a lupta âmpotriva grupării ISIS.

"Ea era foarte hotărâtă să-şi găsească fiul, a mers la sefii ISIS şi a cerut să-l vadă. Aceştia i-au spus să se aşeze, pentru că probabil a mers mult şi este obosită şi i-au recomandat să mănânce ceva înainte de a-şi vedea băiatul. I-au adus o cană de ceai şi i-au servit un prânz alcătuit din carne gătită, orez şi supă. Femeia s-a gândit că sunt amabili şi a mâncat. După ce a terminat de mâncat şi a cerut să-şi vadă copilul, bărbaţii au început să râdă de ea şi i-au spus că tocmai l-a mâncat", a declarat omul, pentru Daily Mail.

Mărturisirile lui Abdula nu se opresc însă aici. Bărbatul, care continuă să lupte împotriva grupării teroriste, a povestit şi alte atrocităţi comise de militanţii ISIS. Printre altele, aceştia obişnuiesc să răpească civili nevinovaţi, pe care-i violează şi îi ucid, dacă nu li se alătură. De cele mai multe ori, oamenii sunt arşi de vii.

Mai multe