Şocant! Şi-a ciopârţit tatăl şi l-a folosit pe post de masă

10 decembrie 2014 22:14   Internațional
Ultima actualizare:

Înfiorător! A fost condamnat pe viaţă, după ce şi-a ucis tatăl şi l-a ciopârţit, folosindu-i cadravul pe post de măsuţă pentru televizor.

Un absolvent de universitate, pe nume Nathan Robinson, în vârstă de 27 de ani, şi-a omorât tatăl anul trecut, în urma unei altercaţii pe tema banilor.

Victima avea 48 de ani și era șofer de taxi, în Anglia, scrie mirror.uk.co.

După ce a comis crima, fiul diabolic s-a apucat să taie cadavrul în bucăți, cu un cuțit marca Stanley şi un ferăstrău. A avut mult de lucru pentru că tatăl său, William Spiller, avea 1,83 m și cântărea 158 kg.

Nu s-a oprit aici. A pus corpul dezmembrat al tatălui său în cutii de depozitare din plastic, a așezat televizorul pe ele și a început să se uite la un meci.

Din măsuța de televizor a început să curgă sânge, care a inundat tavanul vecinului de la etajul inferior. Astfel, s-a descoperit crima. David Kiff, un bătrânel de 67 de ani, a chemat poliția.

Dus în faţa judecătorilor, Nathan a negat orice implicare în uciderea tatălui său pe 16 mai, anul trecut.

El a fost condamnat la închisoare pe viaţă în urma unui proces care a durat patru săptămâni, mai informează publicaţia britanică ''The Mirror'' în ediţia online.

Mai multe