Șocant! Şi-a îngropat câinele, de viu. Ce explicaţie a dat

6 august 2015 20:58   Internațional
Ultima actualizare:

Un tânăr din Franța în vârstă de 21 de ani și-a îngropat propriul animal în pământ, pentru a-l ține captiv. Gestul lui a făcut ca peste 300.000 de francezi să semneze o petiție prin care să ceară ca omul să plătească crunt pentru fapta săvârșită.

Totul s-a întâmplat după ce un buldog francez a fost găsit îngropat până la gât. Persoana care l-a găsit a anunțat imediat autoritățile, așteptând ca să se ia măsuri drastice împotriva vinovatului. „Numai capul i se vedea, însă se distingea destul de greu, pentru că animalul era înconjurat de pământ. Pe lângă asta, zgarda cățelușei era legată de un sac umplut cu pietriș”, a spus omul.

După ce a fost eliberat și după ce și-a revenit din șoc, animalul a fost dus la o clinică veterinară. Potrivit huffingtonpost.uk.com stăpânul de numai 21 de ani a fost descoperit și arestat. Când poliția i-a cerut tânărului să dea explicații pentru fapta săvârșită, acesta nu a avut un răspuns concret. Tot ce a vrut să facă a fost să împiedice animalul să scape și să fie liber. În urma investigațiilor medicale, medicii veterinari au spus că starea de sănătate a cățelușei nu este prea bună. „Cățelușa are peste 10 ani și suferă de artrită. Este prea puțin probabil ca ea să poată pleca departe, precum susține stăpânul ei”, a spus unul dintre investigatori. Cei care au completat petiția au cerut ca proprietarul animalului să primească 2 ani de închisoare și o amendă în valoare de 30.000 de euro, sumă echivalentă a 132.000.000 lei.

Mai multe