Şocant! Şi-a tăiat iubitul cu sabia după ce a aflat că avea cont pe Tinder

7 martie 2018 13:53   Internațional
Ultima actualizare:

Bolnavă de gelozie! O tânăra de 30 de ani riscă ani grei de închisoare după ce a încercat să-şi omoare iubitul. Emily Javier n-a suportat faptul că partenerul ei avea cont pe Tinder (aplicaţia de telefon extrem de populară pentru dat întâlniri) şi-l bănuia de infidelitate.

Poliţiştii care au ajuns la casa celor doi din Camas, Washington, au fost îngroziţi. Bărbatul de 29 de ani era într-o baltă de sânge, după ce Emily l-a tăiat cu o sabie de samurai cumpărată din mall, scrie NY Post.

Americanca le-a spus poliţiştilor că a început să-l suspecteze pe bărbat de infidelitate şi a vrut să se răzbune. Femeia s-a plâns că acesta venea acasă cu zgârieturi pe spate, avea cont de Tinder, iar “picătura care a umplut paharul” a fost un fir de păr roşcat găsit în baie.

Agresoarea are părul verde, aşa că s-a gândit imediat că iubitul ei îşi aduce cuceririle chiar în căminul conjugal.

Femeia a aşteptat ca acesta să ajungă acasă, iar după ce a adormit l-a atacat cu sabia. Tot ea este cea care a alertat autorităţile după ce şi-a dat seama ce a făcut. “Doar l-am Înjunghiat. Vă rog să-l ajutaţi”, le-ar fi spus ea poliţiştilor ajunşi la faţa locului.

Alex Lovell (29 de ani) se zbate acum între viaţă şi moarte pe patul de spital, iar Emily a fost arestată. Ea a apărut luni în faţa magistraţilor de la Clark County, care au stabilit o cauţiune de 350.000 de dolari.

Mai multe