Soția Prințului Charles, dezvăluiri despre aventura lor: „Eram prizonieră”

30 mai 2017 16:48   Internațional
Ultima actualizare:

Camila (69 de ani), Ducesa de Cornwall, a acordat un interviu în care a povestit despre cum s-a simțit și cum a fost privită de întreaga lume, după ce s-a aflat despre aventura pe care a avut-o cu Prințul Charles. Aceasta își amintește că s-a simțit ca o prizonieră în propria-i casă.

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai apreciate și respectate femei ale lumi, câștigând inimile oamenilor cu ușurință. La aflarea veștii că Prințul Charles are o aventură, cea care a avut mai mult de suferit a fost Camila, actuala soție a Prințului și cea cu care a avut o aventură în timpul mariajului lui.

Ducesa și Prințul s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1971 și au început să aibă o relație după ce amândoi aveau mariaje diferite. Camila s-a căsătorit cu Andrew Parker-Bowles în 1973, în timp ce Charles s-a căsătorit cu Prințesa Diana în 1981.

Camila a divorțat de soțul ei în 1995, iar divorțul Prințului de Diana s-a încheiat în 1996, chiar dacă erau separați din 1992. În momentul în care aventura celor doi a fost făcută publică, Camila a mărturist că nu putea ieși din casă, din cauza presei și a răutăților oamenilor.

”Chiar nu puteam merge nicăieri. Copii, în schimb, au avut o cale normal și asta mă bucură. A fost oribil! A fost o perioadă grea și stresantă și nu aș dori nici celui mai mare dușman să treacă prin acele chinuri. Nu aș fi putut supraviețui fără sprijinul familiei”, a declarat Ducesa, conform independent.ie.

În ciuda criticilor și a opoziției Reginei Elisabeta a II-a, cei doi au reușit, într-un final, să se căsătorească în anul 2005, pe data de 9 aprilie. Camila a declarat că, uneori, îi este greu să se recunoască pe sine în ipostaza unei personalități regale.

”Uneori mă gândesc și îmi spun «cine este această femeie, nu e posibil să fiu eu»”, a adăugat Ducesa de Cornwall.

Mai multe