Soţul a pus un detectiv pe urmele ei. Ce a aflat i-a şocat pe toţi

10 septembrie 2015 9:19   Internațional
Ultima actualizare:

Convins că soţia lui nu îi este fidelă, un bărbat a angajat un detectiv particular să o urmărească pe femeie. Bărbatul nu a fost singur care a suferit un şoc când a descoperit adevărul, ci şi investigatorul: femeia avea o relaţie cu fiul detectivului.

Amber Telford (33 de ani) îşi înşela soţul cu un alt bărbat, aşa cum se aştepta acesta. Şocul a fost însă unul foarte mare atât pentru partenerul femeii, cât şi pentru detectiv: amantul lui Amber era fiul adolescent al investigatorului. 

Detectivul a descoperit că femeia, mamă a trei copii, îi luat adolescentului haine şi chiar l-a dus la Disneyland. Se pare că Amber, care predă lecţii de dans, a făcut sex cu minorul în casa mamei ei, în studiul de dans şi în maşină, conform metro.co.uk.

De altfel, băiatul era elev la şcoala ei de dans, care şi-a închis porţile între timp. Mai mult, cu doar două luni înainte de descoperire, Amber a depus actele de divorţ. 

Femeia a fost condamnată la 33 de zile de închisoare după ce şi-a recunoscut fapta. În plus, ea trebuie să facă 150 de ore de muncă în folosul comunităţii. 

Mai multe