Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusă

26 iulie 2018 9:21   Internațional
Ultima actualizare:

Steaua preşedintelui american Donald Trump de pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame a fost distrusă miercuri, 25 iulie, pentru a doua oară în ultimii doi ani. Autorul faptei s-a predat poliţiei la scurt timp după ce a vandalizat locul cu pricina.

Cel care a vandalizat steaua primită de preşedintele Statelor Unite ale Americii în annul 2007 pentru apariţia sa în show-ul de televiziune "Ucenicul" a fost un bărbat. El a scos un târnăcop şi un baros din husa unei chitare şi a distrus, fără să sta prea mult pe gânduri, steaua preşedintelui american, apoi a sunat la poliţie pentru a recunoaşte fapta pe care a săvârşit-o, relatează CNN. 

Oamenii legii au fost sunaţi în legătură cu actul de vandalizare în mijlocul nopţii de către bărbatul care a mărturisit cu sinceritate că era responsabil de cele întâmplate. La faţa locului, poliţiştii au găsit o grămadă de moloz fix în locul în care, cu doar câteva ore înainte de apelul telefonic, se afla steaua dedicată lui Donald Trump. 

Poliţia l-a reţinut pe Austin Clay, un suspect în vârstă de 24 de ani, acuzat de vandalism. Individul, care nu a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, a fost eliberat pe o cauţiune de 20.000 de dolari.

Nu este prima dată când steaua lui Donald Trump este distrusă. În anul 2016 aceasta a fost vandalizată cu un târnăcop de către un muncitor în construcţii pe nume James Otis. Vinovatul de atunci a recunoscut fapta şi a fost condamant la trei ani de închisoare cu suspendare, 20 de zile de muncă în folosul comunităţii şi a fost obligat să plăteasca o amendă de nu mai puţin de 4.400 de dolari. 

Mai multe