Steven Seagal, decorat de președintele Rusiei, Vladimir Putin

3 iunie 2024 7:00   Internațional
Ultima actualizare:

În cadrul unei ceremonii speciale, celebrul actor a primit în data de 31 mai decorația „Ordinul Prieteniei” chiar de la președintele Federației Ruse.

Film prost regizat la Kremlin. Vladimir Putin încearcă să își crească popularitatea folosindu-se de apariția alături de diverse personalități, din diverse domenii, cunoscute pe întreg mapamondul. În ultimii zi a lunii mai Putin l-a readus pe scenă pe Steven Seagal, celebrul actor american din filmele de acțiune. De fapt, din 2016 Seagal este ruso-american, primind din partea lui Putin un pașaport rusesc.

Și-a păstrat însă și cetățenia americană, dar preferă să locuiască în Rusia.

„Acest război în care suntem implicați acum cu toții a fost declanșat și finanțat de Occident și a dus la implicarea întregii lumi într-o luptă a binelui cu răul. Toate religiile, toate națiunile, toți oamenii ar trebuie să se unească, în loc să fie controlați și prostiți de monstrul reprezentat de presa mincinoasă. Trebuie să-i educăm și luminăm pe cei care nu-și dau seama de ceea ce se întâmplă”, este declarația pro-Putin a lui Steven Seagal, la ceremonia în care a fost decorat cu „Ordinul Prieteniei”. Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe