Stripteuza asta este criminală în serie

27 martie 2016 21:37   Internațional
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat ! Stripteuza australiană Robyn Jane Lindholm a pus la cale uciderea a trei bărbaţi. Poliţiştii australieni au descoperit recent că focoasa expertă în dans erotic este criminală în serie.

Când o vezi, pare o femeie încă sexy, la 42 de ani, care nu ar fi în stare să omoare nici o muscă. În realitate, Robyn Jane Lindholm, din Melbourne, e de o cruzime fără margini. Ea a recunoscut că a pus la cale, cu sânge rece, uciderea fostului iubit, Wayne Amey, de 54 de ani. Pentru asta a fost condamnată, în decembrie 2015, la 25 de ani de puşcărie.

Numai că anchetatorii au descoperit recent că ea a mai ucis alţi doi bărbaţi. Unul dintre aceştia este un alt fost iubit al său, George Teazis, care a dispărut fără urmă în 2005, după ce au avut o relaţie timp de 6 ani. Mai mult decât atât, Robyn l-a omorât şi pe stripperul Shari Davison, care i-a fost coleg de dans în 1995, despre care se spune că, de asemenea, i-ar fi fost iubit. Trupul lui Amey a fost găsit fără suflare după ce fusese înjunghiat într-o localitate din centrul statului Victoria.

Stripteuza i-a pus pe Torsten Trabert, de 48 de ani, un nou iubit al ei, şi pe un complice al lor, John Anthony Ryan, de 47 de ani, să-l omoare. Se crede că stripteuza s-a răzbunat pe Amey, fiindcă a rupt logodna cu ea. George Teazis avea 38 de ani când a dispărut. Robyn susţine că s-a luptat cu el pentru că ar fi legat-o şi ar fi îndreptat o armă spre ea. Până recent, a fost bănuită că i-a făcut de petrecanie, dar abia acum s-a dovedit.

Stripperul Shari Davison avea 26 de ani când a fost ucis. Era prieten bun cu Robyn şi nimeni nu a bănuit că ea l-a omorât. Abia după cele două crime dovedite s-a făcut legătura că ea este autoarea omorului. După ce s-a descoperit că e criminală în serie, stripteuza este posibil să îşi petreacă întreaga viaţă în puşcăria Dame Phyllis Frost Centre, aproape de Melbourne.

Mai multe