Suedeză, pipăită de imigranți. «Pot să fac sex cu tine? Îți dau bani»

18 ianuarie 2016 17:34   Internațional
Ultima actualizare:

Scandalul abuzurilor sexuale din Koln, din noaptea trecerii dintre ani, s-a răspândit imediat în presa internațională. Subiectul a fost preluat din media germană și a ajuns chiar și la noi. De atunci, au apărut numeroase filmări cu situații asemănătoare.

O filmare cu discuția dintre o femeie și doi imigranți a devenit virală pe internet, potrivit dailymail.co.uk. În videoclip se vede cum aceasta, de origine suedeză, încearcă să se îndepărteze de doi bărbați, care o pipăie și încearcă să o convingă să întrețină relații sexuale cu ei.

Imaginile sunt revoltătoare

„Pot să fac sex cu tine?”, întreabă unul dintre bărbați. „El a încercat să îmi atingă fundul, crezi că asta e în regulă?”, a răspuns femeia, făcând referire la celălalt bărbat, care, susține ea, ar fi pipăit-o. „Cine?”, spune bărbatul cu care suedeza poartă dialogul. „El, tipul care tocmai a trecut pe lângă noi, prietenul tău! E în regulă să-mi atingă fundul, sau cum?”, răspunde femeia, însă bărbatul se preface că nu înțelege: „Nu înțeleg la ce te referi”. Apoi, când femeia îl întreabă ce vrea de la ea, bărbatul repetă: „Pot să fac sex cu tine?”, însă ea refuză categoric și îi spune să plece, pentru că îl filmează. „Calmează-te, îți dau bani”, îi spune el, însă femeia nu cedează.

Mai multe