Superperformanţă! Prinţesa Charlene de Monaco a pedalat 180 de kilometri pe apă în scop caritabil

15 septembrie 2020 7:59   Internațional
Ultima actualizare:

Prinţesa Charlene de Monaco a încheiat cu succes Concursul de Hidrobiciclete desfăşurat între Calvi, Corsica şi Monaco. La capătul celor 180 km istovitori a fost aşteptată de cei doi copii şi de Albert de Monaco.

Super-prinţesa Charlene de Monaco! Charlene de Monaco (42 de ani) a mers 180 km cu hidrobicicleta din Calvi, Corsica până în Monaco pentru a strânge bani pentru fundaţia patronată de ea. La sosire, abia se ţinea pe picioare şi a fost îmbrăţişată de Prinţul Albert (62 de ani) şi aşteptată de cei doi copii ai lor Gabriella şi Jacques (5 ani).

Cursa a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Fundaţia Charlene de Monaco.

La cursa incredibilă trebuia să participe şi campionul de UFC Conor McGregor (32 de ani), dar nu s-a putut prezenta pentru că a fost arestat de poliţia franceză şi acuzat de hărţuire sexuală şi tentativă de viol cu doar câteva zile înaintea startului.

Cursa a durat 24 de ore şi toţi participanţii au fost însoţiţi în permanenţă de echipele de salvatori şi ambulanţe pentru că oricând puteau ceda din cauza oboselii.

Abia ţinându-se pe picioare, Charlene a ţinut un discurs la finalul cursei în care a lansat cele două programe ale fundaţiei ei ”Învaţă să înoţi” şi ”Pentru ape mai sigure”.

Fundaţia Charlene de Monaco a fost înfiinţată în 2012 şi a ajutat peste 730.000 de oameni, îndeosebi copii din 34 de ţări. La cursa de hidrobiciclete au mai participat sportivii Yannick Angel, şi David Tanner.

Click! spune

Charlene de Monaco s-a născut în Zimbabwe şi a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada din 2000, de la Sydney, făcând parte din lotul de înot. S-a retras din cariera sportivă în 2007. În 2011 s-a măritat cu Albert de Monaco, după o relaţie de cinci ani.

Mai multe