Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță. Unde s-a petrecut incidentul

8 septembrie 2020 21:28   Internațional
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 19 ani din India, infectată cu COVID-19, ar fi fost violată sâmbătă seara de un paramedic în ambulanță, în drum spre spitalul din Pandalam, informează presa internațională.

Paramedicul a preluat victima împreună cu o altă femeie, în vârstă de 42 de ani, după ce ambele au fost testate pozitiv pentru coronavirus. După ce a lăsat-o pe femeia mai în vârstă, într-un centru Covid din Aranmula, paramedicul a pornit cu victima spre centrul de tratament pentru coronavirus din Pandalam. 

Când a ajuns la destinație, tânăra a povestit incidentul, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost arestat duminică dimineața. Potrivit site-ului Bangalore Mirror, citat de Daily Mail, paramedicul a dus-o pe tânără într-o zonă retrasă, și-a scos echipamentul de protecție și a violat-o pe aceasta în jurul orei 22:00.

Când a ajuns la spital, tânăra a povestit conducerii spitalului că a fost violată de paramedicul ambulanței, iar bărbatul a fost arestat duminică dimineață. Ministrul Sănătății din India, KK Shailaja, a descris atacul din Kerala ca fiind „șocant” și „inuman”. 

Mai multe