Tânăra răpită pentru a fi vândută: „I-am promis că mă culc cu el dacă mă eliberează”

9 august 2017 17:29   Internațional
Ultima actualizare:

Pe măsură ce se studiază cazul lui Chloe Ayling (20 de ani), tânăra răpită pentru a fi vândută ca scalvă sexuală, se nasc tot mai multe controverse, pe baza declarațiilor ei. Ea a afirmat că i-a promis unuia dintre răpitori că se va culca cu el după ce o va elibera.

Tot mai multe vozi o acuzaă pe tânăra fotomodel că și-ar fi înscenat răpirea, ea susținând nevinovăția celui care a fost arestat. Ea spune că polonezul Lukasz Herba (30 de ani) este cel căruia îi datorează eliberarea și i-a promis că-i va răspunde avansurilor sexuale după ce își va recăpăta libertatea, relatează Daily Mail.

Chloe afirmă că polonezul s-a îndrăgostit de ea cât timp a fost ținută captivă, o pivea în timp ce făcea duș și îi aducea ciocolată, fiind tot el cel care i-a luat lenjeria intimă pe care o purta când s-a trezit după ce și-a pierdut cunoștința când a fost răpită. În ciuda faptului că a dormit lângă ea, într-un pat dublu și ar fi vrut de multe ori să se culce cu ea, Chloe a mărturisit că l-a oprit, dar i-a promis că-i va satisface dorințele pe viitor.

„În consecință, l-am făcut să creadă că vom deveni prieteni intimi după ce va lua sfârșit răpirea. O dată, îmi amintesc că eram în duș și el mă privea și mi-a zis să rămân acolo și că nu mai rezistă și vrea să facă sex cu mine.”

La rândul lui, Herba a declarat că nu a luat parte la această infracțiune în mod deliberat, ci a fost nevoit deoarece avea nevoie de bani pentru a-și trata leucemia. Chloe, care este și mamă a unui copil, a trebuit de asemenea, să le explice polițiștilor de ce nu a cerut ajutor sau nu a încercat să fugă atunci când, înainte de a fi eliberată, fusese dusă de Herba la un magazin de pantofi: „Mi-am dat seama că Herba era singurul care putea să mă salveze și datorită lui mi-am putut recăpăta libertatea. Acesta e motivul pentru care nu m-am răzvrătit împotriva lui și nu am cerut ajutor vânzătoarei din magazinul de pantafi.”

Mai multe