«Ţăranul cu Maserati», lovit în Anglia de o conaţională - VIDEO

19 decembrie 2011 17:11   Internațional
Ultima actualizare:

Şi unii dintre românii din Anglia s-au săturat de personaje precum "ţăranul cu Maserati": o conaţională i-a reproşat că strică imaginea românilor în Regat.

Acum ceva vreme, Petre Crăete a luat foarte în serios aşa-zisa "confruntare" cu Stelian Ogică în platoul emisiunii "Drept la ţintă" de la Kanal D. "Suntem la mormânt la Ogică, să se odihnească în pace", l-a ironizat el. În schimb, a fost de acord să-i acorde revanşa fostului său adversar.

Dar, până la confruntarea cu acesta, "ţăranul" are propriii inamici, chiar în Anglia, acolo unde s-a întors după perioada petrecută în ţară. Şi tot români, după cum se vede într-un clip postat pe Internet. O tânără l-a întrerupt din "speech-ul" pe care îl ţinea cu ocazia sărbătorilor şi i-a aplicat, chiar pe stradă, o corecţie serioasă.

Femeia era furioasă că Petre Crăete pune şi el umărul la imaginea proastă pe care o au românii în Marea Britanie. Însă se pare că nici geanta primită în cap de la ea nu-l va determina să renunţe la poziţia lui de "vedetă a web-ului": "Nu am mai văzut-o în viaţa mea! De ce m-a lovit?! Poate e complexată că ea câştigă doar nişte «bănişori». Mulţi oameni sunt invidioşi pe mine", a concluzionat el.

Deşi a spus despre femeie că "nu e de nivelul" lui, n-ar avea nimic împotrivă să o întâlnească din nou pe cea care l-a pedepsit atât de drastic şi de spontan. "Fac un apel, să-i daţi numărul meu de telefon. Poate o pot ajuta cu ceva", i-a spus Petre Crăete lui Mădălin Ionescu.

Mai multe