Tatăl lui Meghan Markle, declaraţii de pe patul de spital: „Fetița mea arată superb!”

19 mai 2018 17:49   Internațional
Ultima actualizare:

Thomas Markle Senior, tatăl soției Prințului Harry, nu a putut ajunge la nunta fiicei sale, din cauza unor probleme de sănătate, care au necesitat îngrijire medicală de specialitate. Deși nu a putut fi prezent fizic, acesta a fost cu siguranță cu sufletul acolo, trimițând toate gândurile sale bune către castelul Windsor, locul unde Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele, astăzi, 19 mai.

Un tătic emoționat! Așa a fost Thomas Markle Senior în momentul ceremoniei religioase, chiar dacă, din păcate, nu a putut vedea cu ochii săi frumosul moment. Thomas, în vârstă de 73 de ani, a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală la inimă în urmă cu câteva zile, neputând astfel să o mai însoțească la altar pe fiica sa. Din cauza problemelor de sănătate, tatăl miresei nu a putut să mai participe deloc la grandiosul eveniment, iar acest lucru nu a putut decât să-l întristeze.

Conform tabloidelor britanice, Thomas Senior a stat cu sufletul la gură pe parcursul ceremoniei religioase. „Fetița mea arată superb și pare atât de fericită! Mi-aș dorit să fi fost și eu acolo. Le urez toată fericirea din lumea și toată iubirea mea”, a declarat acesta, conform Mirror, care i-au citat, la rândul lor, pe cei de la TMZ, care au stat de vorbă cu tatăl lui Meghan, în timp ce acesta se recuperează după operația la inimă, în California. 

Fostul inginer a urmărit la televizor evenimentul și a susținut că a fost extrem de vesel și de emoționat, pe parcursul ceremoniei. Chiar dacă acesta avea o stare de sănătate precară, anunțase marți, 15 mai, prin intermediul fiicei sale, că va încerca să ajungă totuși la nuntă, însă, mai târziu în aceeși zi, a avut nevoie de o operație urgentă pe cord, fapt care a făcut imposibilă participarea sa la eveniment. Deși a pierdut ceremonia, Thomas Markle Snr a declarat că se simte onorat că în locul său, cel care a însoțit-o la altar pe fiica sa a fost Prințul Charles, potrivit acelorași surse. 

Mai multe