Tăticul Facebook aleargă cu 5 bodyguarzi

26 februarie 2016 21:28   Internațional
Ultima actualizare:

La averea sa de 47,9 de miliarde de dolari, boss-ul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, îşi permite orice. Magnatul, în vârstă de 31 de ani, face jogging împreună cu 5 bodyguarzi.

După ce a terminat concediul de paternitate pe care l-a luat pentru fetiţa sa, recent, Zuckerberg a făcut o vizită la Berlin, în capitala Germaniei, împreună cu soţia, Priscilla. Şi, fiindcă la începutul acestei săptămâni a primit ameninţări cu moartea din partea militanţilor ISIS, ”tăticul Facebook” nu face nimic fără cel puţin cinci dintre bodyguarzii săi. Aşa că şi-a obligat gărzile de corp să alerge împreună cu el în Pariser Platz, în urmă cu trei zile.

Zuckerberg a devenit faimos prin faptul că poartă acelaşi costum în fiecare zi, în afara ocaziilor speciale. Şi pentru jogging a îmbrăcat un tricou şi un şort simplu, la fel ca gărzile sale de corp.

Militanţii ISIS susţin că deţin controlul asupra a peste 10.000 de conturi Facebook şi jură că se vor răzbuna crunt dacă cineva va încerca să le blocheze. Se pare că Zuckerberg le-a luat în serios ameninţările.

În Germania, magnatul a avut discuţii privitoare la stăvilirea mesajelor de ură ce apar pe reţeaua de socializare privitoare la afluxul de refugiaţi din această ţară.

Zuckerberg are o avere de 47,9 miliarde $

Co-fondatorul Facebook se află pe locul 6 în topul celor mai bogaţi oameni din lume. A câştigat 800 de milioane $ numai într-o singură zi, în ianuarie, în timp ce se afla în concediu de paternitate. Asta deoarece compania Facebook a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 52% în ultimul trimestru.

Se bârfeşte că Zuckerberg se teme aşa de mult pentru viaţa lui, încât a angajat 16 bodyguarzi ca să-l apere în timp ce se află la reşedinţa sa de 7 milioane $ din Palo Alto, California.

Magnatul a intrat în concediu de paternitate de la 1 decembrie, anul trecut, când soţia sa, Priscilla Chan (31 de ani), a născut-o pe fetiţa lor, Max. În noiembrie, a anunţat că toţi angajaţii săi vor putea să ia concedii de paternitate de patru luni, plătite. El şi-a luat numai jumătate din acest concediu.

Mai multe