Thomas Markle spune că le-a cerut scuze de 100 de ori lui Harry și Meghan, dar susține că tot nu vor să-i vorbească

9 martie 2021 12:14   Internațional
Ultima actualizare:

Thomas Markle (76 de ani) a declarat că le-a cerut scuze de „100 de ori” prințului Harry și fiicei sale, dar susține că nici acum nu vor să aibă de-a face cu el. Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle i-a transmis un mesaj acid fiicei sale, după ce aceasta l-a acuzat că a trădat-o, în interviul ei exploziv acordat lui Oprah Winfrey.

Thomas Markle a declarat că nu a mai vorbit cu fiica sa de patru ani. El susține că i-a cerut scuze „de 100 de ori” cuplului, dar susține că ducii l-au ignorat și că nu vor să îi accepte scuzele.

„Sunt foarte dezamăgit de asta, mi-am cerut scuze pentru acest lucru, de cel puțin 100 de ori. Concluzia este că n-am mai auzit nimic de la Meghan și Harry. Mi-ar plăcea să vorbesc cu ei. Am fost dat la o parte și pus la pământ pentru un lucru pe care l-am făcut, o mare greșeală pe care am făcut-o și pentru care mi-am cerut scuze de multe ori. Îmi iubesc foarte mult fiica. Dar ea își ignoră aproape toată familia.", a declarat tatăl lui Meghan, pentru Good Morning Britain.

Thomas a continuat să vorbească despre regretul său de a pune în scenă fotografii de paparazzi înainte de nunta fiicei sale. El a adăugat: „Mi-aș dori să nu fi făcut toate acestea. Dar iată cealaltă parte a monedei. Nimeni s-a gândit să protejeze vreun membru al familiei noastre. Și, în ciuda tuturor acestor lucruri, mi-am cerut scuze, îmi cer scuze astăzi din nou ... Am spus, de asemenea, că toți facem greșeli ... dar nu am jucat niciodată biliard gol și niciodată nu m-am îmbrăcat ca Hitler. (făcând referire la Harry n.r)"

Thomas Markle susține că familia regală nu este rasistă și crede că întrebarea despre culoarea lui Archie a fost doar o greșeală

De asemenea, tatăl lui Meghan Markle a spus că speră că presupusul comentariu făcut de un membru al familiei regale despre culoarea pielii lui Archie a fost „doar o întrebare stupidă”. Thomas Markle a spus că are „un mare respect” față de familia regală și că nu crede că aceștia sau poporul britanic sunt rasiști. El le-a spus lui Piers Morgan și Susanna Reid: „Comentariul despre ce culoare ar avea bebelușul, cât de întunecat ar fi copilul, presupun și sper că este doar o întrebare stupidă de la cineva. Ar putea fi atât de simplu, ar putea fi cineva care a pus o întrebare stupidă, mai degrabă decât să fie un total rasist”. Ducesa de Sussex a declarat într-un interviu cu Oprah Winfrey, difuzat luni (8 martie) în Marea Britanie, că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece au existat îngrijorări în familia regală cu privire la „cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se naște ”. 

Mai multe