Ținută în cușcă de profesori! Motivul este cutremurător

11 iunie 2015 18:08   Internațional
Ultima actualizare:

Un tată îngrijorat că fiica lui, în vârstă de 11 ani, ar putea fi tratată cu neglijență și cruzime de către profesoarele de la școală a început să investigheze situația, iar ceea ce a găsit l-a revoltat, mai ales că fetița suferă de autism.

Alan Evans a observat că fetița lui, care suferă de autism, avea un comportament ușor neobișnuit acasă, acesta fiind și motivul pentru care a luat decizia de afla mai multe despre situația pe care o avea micuța la școală, informează mirror.co.uk.

Tatălui lui Jasmine nu i-a venit să creadă ce a găsit la școala la care aceasta învăța, din Lanner, Marea Britanie. Bărbatul a obținut permisiunea de a se uita în foaia matricolă, unde a descoperit o serie de poze care o înfățișau pe fiica lui ținută într-o cușcă, plângând, fără pantaloni.

Reprezentanții școlii au declarat că pozele au fost făcute la scurt timp după ce școala s-a redeschis, cu un nou director. Tatăl lui Jasmine a retras-o imediat de la instituția de învățământ și a luat decizia ca fetița să primească educație acasă, în ciuda faptului că aceasta nu vorbește deloc și are dificultăți mari în exprimarea stărilor și dorințelor: „Din punct de vedere educațional, este mai bine acum, de când a fost retrasă de la școală”, a spus Alan.

Autoritățile de Protecție a Copilului au investigat cazul și susțin că lucrează foarte atent cu toate școlile, îndrumându-i pe reprezentanți spre asigurarea condițiilor potrivite, mai ales în cazul copiilor cu nevoi speciale.

Mai multe