Top 5 cele mai odioase criminale din lume! «Îngerul morții» a ucis 4 copii

19 ianuarie 2017 17:11   Internațional
Ultima actualizare:

Au şocat o lume întreagă şi vor rămâne în istorie drept cele mai odioase criminale. Unele şi-au măcelărit soţii şi amanţii, altele au răpit, torturat şi violat copii. Iată care sunt cele mai diabolice cinci femei din lume.

Aileen Wuornos

Povestea prostituatei Aileen Wuornos care a devenit criminală în serie a constituit subiectul filmului "Monster" (2003), în care Charlize Theron a jucat rolul principal şi a fost premiată cu Oscar. Aileen Wuornos a ucis şapte bărbaţi în Florida, în 1989 şi 1990, susţinând că aceştia au violat-o sau au încercat să o violeze când lucra ca prostituată, potrivit Wikipedia.com. Ea a jurat că a fost violată în mod brutal de prima sa victimă, declarând că a ucis în legitimă apărare. Ea a fost acuzată de şase crime şi executată prin injecţie letală, la 9 octombrie 2002. Înaintea execuŢiei, Aileen a răbufnit şi a blamat media, societatea şi avocaţii pentru soarta ei.

Beverly Allitt

Beverly Gail Allitt, supranumită şi “Ingerul mortii”, este una dintre cele mai cunoscute criminale în serie din Marea Britanie. Femeia lucrea ca asistentă medicală la pediatrie şi a ucis patru copii şi a rănit grav alţi cinci. Asistenta le-a făcut injecţii cu insulină şi potasiu pentru a le provoca stop cardiac. Mai rău, dacă aceştia nu făceau stop cardiac, femeia îi sufoca. Până să fie prinsă, aceasta întenţiona să mai ucidă 13 copii. Crimele au fost comise în 59 de zile, între februarie și aprilie 1991, la secția de pediatrie din spitalul Kesteven, unde Allitt era asistentă. În luna mai a anului 1993, Beverly Alitt a primit 13 sentințe pe viață pentru crimele sale. Specialiştii spun că acţiunile ei sunt legale de sindromul Munchausen de care Allitt sufera.

Katherine Knight

Katherine Knight din Australia a fost condamnată la închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis soţul, l-a jupuit, i-a agăţat pielea în sufragerie şi apoi l-a decapitat. Dacă nu era de ajuns, a tăiat bucăţi din fesele cadavrului şi a vrut să le servească copiilor cu garnitură de legume. Noroc că poliţia a descoperit crima la timp. Femeia nu era la prima căsnicie şi era recunoscută pentru comportamentul violent: i-a spart proteză unuia dintre soţi şi i-a strâns gâtul căţelului unui alt soţ, chiar în faţă acestuia, potrivit stirileprotv.ro.

Myra Hindley

Myra Hindley şi Ian Brady sunt autorii celor mai sângeroase crime din Anglia secolului XX, înregistrate în zona Manchester, la mijlocul anilor ’60. Cei doi monştri au răpit, violat şi torturat trei copii până în 12 ani şi doi adolescent de 16 şi 17 ani. Myra Hindley a murit în 2002, la vârsta 60 de ani, în inchisoare. Ian Brady este închis într-un spital de psihiatrie.

Belle Gunness

Belle Sorenson Gunnes s-a născut în 1859 în Selbu, Norvegia. Ea a fost una dintre cele mai diabolice şi “productive” criminale în serie din America. Se pare că femeia şi-a omorât cei doi soţi şi toţi copii proveniţi din cele două căsnicii, dar şi pretendenţii. Belle şi-a ucis soţii şi copii pentru a beneficia de aigurările de viaţă ale acestora. De la iubiţi, aceasta “păstra” toate bunurile de valoare. Femeia ar fi comis mai mult de 20 de crime. Belle nu a fost niciodată supusă unui proces. Ea a murit în 1908, iar cauza morţii a rămas necunoscută.

Mai multe