Tragedie pentru doi îndrăgostiți! Au murit în timp ce făceau sex în mașină

11 noiembrie 2016 15:54   Internațional
Ultima actualizare:

Doi îndrăgostiți din Rusia au murit intoxicați cu monoxid de carbon chiar în timp ce făceau sex în mașină. Ei porniseră motorul vehiculului pentru a porni căldura, dar totul s-a terminat cu o tragedie.

Cei doi tineri, cunoscuți doar sub numele de Artem S (18 ani) și Anna D (20 de ani), se cunoșteau de câteva luni, dar când relația lor începuse să devină mai intensă, iubirea le-a fost curmată de o întâmplare tragică, informează The Sun.

Anna a mers acasă la Artem cât timp părinții acestuia erau plecați la plimbare. Băiatul a dus-o pe fată în garajul familiei, unde avea o mașină marca Skoda Felicia, de care era tare mândru fiindcă abia o reparase. Cei doi s-au iubit în automobil, dar a fost ultima lor îmbrățișare. Polițiștii au ajuns în urma anchetei la concluzia că că intoxicația cu monoxid de carbon a survenit în urma pornirii motorului într-un spațiu închis, fără suficientă aerisire.

Când părinții s-au întors, au observat că tinerii nu dădeau niciun semn că ar fi în locuință. Când au verificat în garaj. I-au văzut goi și îmbrățișați, dar fără suflare.

Mai multe