Trei studenţi au fost împuşcaţi mortal!

11 februarie 2015 15:34   Internațional
Ultima actualizare:

Trei studenţi musulmani au avut un sfârşit tragic! S-a întâmplat la un complex rezidenţial din Carolina de Nord. Un bărbat a fost arestat după ce marţi (10 februarie) a împuşcat mortal trei studenţi.

Poliţia din Carolina de Nord a reţinut un bărbat considerat a fi principalul suspect în uciderea celor trei studenţi musulmani, informează news-republic.com.Atacatorul, Craig Stephen Hicks, în vârstă de 46 de ani, s-a predat autorităţilor. În prezent, el este acuzat de triplă omucidere în cazul morţii lui Deah Shaddy Barakat, (23 de ani), a soţiei acestuia, Yusor Mohammad, (21 de ani) şi a surorii mai mici a acesteia, Razan Mohammad Abu-Salha (19 ani).Cei trei asasinaţi erau studenţi la Universitatea din Carolina de Nord şi au fost împuşcaţi mortal chiar în casa lor, din oraşul Chapel Hill.

Rezidenții care locuiesc în zona cu pricina au declarat presei locale că, în fapt, complexul a fost şi este un loc liniștit. "Este o comunitate foarte liniştită, e un loc liniştit... “, a fost mărturisirea unuia dintre aceştia.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz. 

Mai multe