Trump crapă de invidie! Pe cine a ținut de mână Melania în primul lor turneu oficial

29 mai 2017 17:20   Internațional
Ultima actualizare:

Primul turneu oficial pentru Melania și Donald Trump în calitate de președinte și de primă doamnă s-a transformat în turneul gesturilor tandre ratate. Imaginile cu Melania refuzând în mai multe rânduri mâna soțului ei au făcut înconjurul lumii.

A existat însă și un moment de o duioșie rară, a cărui protagosnistă îndelung admirată a fost chiar Melania Trump. Din păcate pentru cel mai puternic om din lume, destinatarul acestui gest nu a fost Donald Trump, ci soția președintelui israelian, Nechama Rivlin.

Scena a fost surprinsă în timpul vizitei oficiale în Israel, din urmă cu o săptămână. Nechama Rivlin și Melania Trump se îndreptau spre sala în care urma să aibă loc conferința de presă, când soția președintelui Reuven Rivlin, bolnavă și dependentă de oxigen suplimentar, a fost nevoită să încetinească pasul.

Atentă, Melania a rămas și ea puțin în urmă, iar în cele din urmă i-a oferit mâna doamnei Rivlin. Nu brațul, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor în care cineva vrea să ofere sprijin unei persoane bolnave, ci mâna, cu un gest cald, care a topit inimile israelienilor.

Melania Trump with Israel's First Lady Nechama Rivlin holding hands as they walk inside like old friends. Beautiful warm welcome pic.twitter.com/G0p7sLpSqO— Peni Basse (@pmbasse) May 22, 2017

Melania Trump with Israel's First Lady Nechama Rivlin holding hands as they walk inside like old friends. Beautiful warm welcome pic.twitter.com/G0p7sLpSqO

Mai multe