Trump dă vina pe agențiile de inteligență pentru informațiile "false" despre orgiile cu prostituate

11 ianuarie 2017 16:52   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump urmează să ia în primire mandatul de președinte al SUA în puțin peste o săptămână. Trecerea de la Obama la Trump nu se anunță a fi una prea ușoară. Nici bine nu și-a luat adio Barack Obama de la poporul pe care l-a călăuzit în ultimii opt ani, că magnatul american care o să-i ia locul s-a și văzut în centrul unui nou scandal.

Donald Trump ar fi fost în mijlocul unor orgii cu prostituate în Moscova.  Pe Internet a fost publicat un document compromițător în care se afirmă că cel de-al 45-lea președinte american a fost urmărit și filmat într-un hotel din Moscova, unde a luat parte la petreceri cu sex cu femei plătite să-i satisfacă dorințele trupești. Ar exista chiar și un material video, dar acesta nu a fost însă făcut public. 

Miliardarul s-a grăbit "să arunce pisica în curtea vecinului" și să catalogheze informațiile ca false. Mai mult, a dat vina pe agențiile inteligente care ar fi lăsat asemenea date neadevărate să ajungă la urechile întregii lumi. "Trăim în Germania nazistă?", a trântit Trump o întrebare la sfârșitul mesajului său pe Twitter.

Mai multe