Trump i-a făcut curte actriței, chiar dacă ea avea iubit. ”Meriți mai mult de atât!”

12 iunie 2017 16:48   Internațional
Ultima actualizare:

Donald Trump are un trecut amoros destul de controversat și multă lume și-a dat seama că nu prea are lipici la femei. Se pare că președintele american se îndrăgostea la prima vedere de multe femei, însă nu toate i-au împărtășit sentimentele. Actrița Salma Hayek a povestit cum Trump i-a făcut curte, cu toate că știa că aceasta are iubit, spunându-i că nu este destul de bun pentru ea.

Salma Hayek și Donald Trump au un trecut împreună, chiar dacă nu este cel dorit de președintele american. Se pare că cei doi s-au întâlnit la un eveniment, iar Donald Trump s-a îndrăgostit iremediabil de frumusețea actriței, apropiindu-se de ea și luându-o de mijloc.

”Mă uitam după prietenul meu, când l-am văzut lipit de mine și l-am salutat. Imediat a venit iubitul meu și i-a spus «Îmi cer scuze, e prietena ta? Am crezut că este singură» și a continuat să vorbească cu el”, povestește actrița, potrivit People.

Din spusele Salmei, Trump a vorbit ceva timp cu iubitul ei. Mai mult decât atât, președintele a invitat cuplul la hotelul lui din Atlantic City, New jersey, cerându-le numărul de telefon. Se pare că Trump nu l-a sunat niciodată pe iubitul actriței, însă a sunat-o pe aceasta.

”M-a invitat în oraș, și eram ceva de genul «Și prietenul meu? Sunt eu nebună? Mă întrebi dacă vreau să ne întâlnim? Știi că am iubit!», i-a spus Salma. Cu toate acestea, Trump nu s-a dat bătut și i-a dat un răsouns pe măsură.

”Nu este destul de bun pentru tine. Nu este important, nu este destul pentru tine. Tu trebuie să fii cu mine”, i-a spus direct și răspicat președintele american.

Actrița i-a dat dreptate lui Trump mai târziu, când s-a despărțit de iubitul ei, însă nu pentru el, cum și-ar fi dorit. Salma s-a căsătorit cu milionarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiță de nouă ani.

.@SalmaHayek explains what it's like to be hit on by Donald Trump. https://t.co/8I78qVzVSP pic.twitter.com/O4h2h1c5qX— The Daily Show (@TheDailyShow) June 9, 2017

.@SalmaHayek explains what it's like to be hit on by Donald Trump. https://t.co/8I78qVzVSP pic.twitter.com/O4h2h1c5qX

Mai multe