Trump, ”prezentatorul unui reality show”. Își retrage amenințările contra șefului FBI

23 iunie 2017 20:31   Internațional
Ultima actualizare:

Președintele american Donald Trump are nevoie de o vacanță. După tot felul de aluzii și însinuări, care au durat mai mult de o lună, Donald Trump spune acum că nu are înregistrări de la întrevederea privată cu fostul director al FBI, James Comey.

După ce timp de o lună l-a amenințat cu declarații și înregistrări pe James Comey, fostul director FBI, pe care chiar el l-a concediat, liderul american a spus că, de fapt, nu are înregistrări cu care să-i păteze imaginea acestuia. Trump a spulberat zvonurile, care au plecat chiar de la el, publicând un mesaj pe Twitter.

“N-am idee dacă există vreo înregsistrare de la conversația mea cu James Comey. În orice caz, eu nu am făcut și nici nu dețin asemenea înregistrări.”, a scris liderul pe Twitter.

Fostul director al FBI James Comey a declarat, sub jurământ, în Congresul SUA, că Trump i-ar fi cerut să renunțe să-l mai investigheze pe unul dintre principalii consilieri prezidențiali, fapt dezmințit de liderul de la Casa Albă. Trump a sugerat mereu că ar putea exista înregistrări de la conversația lor privată, din Biroul Oval.

În orice caz, situația începe să-i scape de sub control lui Donald Trump, care ar trebui să fie mai rezervat în a da declarații. Chiar dacă multă lume se amuză pe seama actelor și spuselor acestuia, Adam Schiff, membru al Comisiei parlamentare pentru informații, a declarat că Trump trebuie să înceteze pentru că rolul unui președinte nu este acela de a amuza poporul.

”Nu e deloc amuzant. Sper ca unul dintre prietenii sau sfătuitorii săi să înțeleagă că rolul președintelui nu este să amuze poporul. Nu poate fi, mereu, prezentatorul unui reality show”, a spus ferm Adam, conform CNN Politics.

Mai multe