Turiştii nu au recunoscut-o! Reacţia demenţială a Reginei Elisabeta

18 aprilie 2016 17:36   Internațional
Ultima actualizare:

Este una dintre cele mai faimoase femei din lume, dar chiar şi Regina Elisabeta a II-a poate trece neobservată. Un fost agent de pază al suveranei a povestit un astfel de incident, când Regina Regatului Unit nu a fost recunoscută de un grup de turişti.

Ieşită la plimbare în zona castelului Balmoral din Scoţia, Elisabeta a II-a s-a îmbrăcat într-o ţinută simplă şi cu un batic în cap. În ciuda statului său, ea arăta exact ca orice bunicuţă. Într-atât încât un grup de turişti americani nu au recunoscut-o, potrivit dailymail.co.uk.

Conform lui Richard Griffin, care a lucrat ca agent de pază pentru Regină, acesta nu a vrut să îşi desconspire adevărat identitate, aşa că a intrat în jocul americanilor. "Locuiţi în zonă?", a întrebat-o unul dintre turişti, iar ea a spus că are o casă în apropiere. Când americanii au vrut să afle dacă a cunoscut-o pe Regină, ea a gesticulat vag către agentul ei şi a răspuns "Nu, dar el a cunoscut-o". 

Probabil turiştii erau mai obişnuiţi cu deux-piece-urile viu colorate pe care le poartă în general Regina. Când se află la Balmoral însă, Elisabeta a II-a adoptă un stil mult maiu relaxat şi poartă cizme de cauciuc, pantaloni şi baticuri pe cap. 

Mai multe