Uite cum își alintă fetița Kate și prinţul William

26 mai 2015 17:26   Internațional
Ultima actualizare:

Pentru a se răzbuna pe regina Elisabeta, cu care ar fi în conflict deschis, Kate Middleton şi-ar alinta fiica “Didi”. Cel puţin aşa susţine revista “Closer”.

Revista franceză mai spune că prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, ar fi ales s-o numească pe fiica lor Diana, după numele bunicii acesteia, prinţesa Diana, care a decedat în urma unui accident rutier în 1997, la numai 36 de ani. Ei ar fi ales acest nume şi pentru a o supăra pe regina Elisabeta, care nu ar fi avut-o la inimă pe prinţesa Diana, mama prinţului William. Ca să o enerveze şi mai tare pe aceasta, din cele 3 nume ale fetiţei, Charlotte Elizabeth Diana, Kate şi William o alintă pe micuţă “Didi” de la Diana. În urmă cu câteva zile, revista “Ici Paris” afirma că fetiţa lui Kate Middleton a intrat deja în istorie. Ea este prima care a primit titlul de prinţesă după 25 de ani şi a devenit persoana de sex feminin cea mai sus plasată în linia de succesiune la tron. “Este prima prinţesă de Cambridge care s-a născut în mai bine de 180 de ani”, precizează săptămânalul.

Este a patra în linia de succesiune la tron

Fetiţa ducesei Kate Middleton (33 de ani) şi a prinţului William (32 de ani) s-a născut sâmbătă 2 mai la ora 8.34, sub semnul Taurului, la Spitalul St Mary's din Londra. Ea a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi a plecat acasă cu părinţii la numai 10 ore după ce a venit pe lume. Fetiţa este a 4-a în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles, tatăl William şi fratele, George, al cincilea strănepot şi al 17-lea descent al Reginei Elisabeta a II-a, care i-a acordat titlul de prinţesă de Cambridge.

Mai multe