Uluitor! Stau la plajă ca sardinele în plină pandemie de coronavirus. Australia a șocat cu aceste imagini

20 martie 2020 15:11   Internațional
Ultima actualizare:

Pandemia de coronavirus are bilanț negru la ora actuală, la nivel mondial: peste 250.000 de imbolnăviri și peste 10.000 de decese. În timp ce toți oficialii strigă pe toate canalele să stăm acasă, distanțarea socială fiind o soluție pentru prevenirea răspândirii bolii, astăzi, 20 martie, în Australia se făcea plajă claie peste grămadă.

Pandemia de coronavirus a împărțit Planeta în două: cei panicați și precuți, care urmează instrucțiunile autorităților, și cei relaxați, care probabil cred în continuare că virusul ucigaș "e doar o gripă". Din cea de-a doua categorie fac parte, se pare, și foarte mulți australieni, fotografiați azi (20 martie) la soare, pe faimoasa Bondi Beach, din apropierea orașului Sidney. Erau unul lângă altul, ca într-un weekend de iulie la Mamaia, cearșaf lângă cearșaf, bălăcindu-se relaxați, de parcă pe Planetă ar fi liniște și bine. În Australia au fost înregistrate la ora actuală 876 de îmbolnăviri cu COVID-19 și 7 decese.

Premierul Australiei, Scott Morrison, a anunțat joi că a decis să interzică începând de vineri accesul cetățenilor care nu au reședință în Australia, în încercarea de a opri răspândirea epidemiei de coronavirus.

Citește și:

Care grupe de sânge sunt mai predispuse la infecţia cu noul coronavirus. Concluziile experților din China

Aici poți vedea, secundă de secundă, situația pandemiei de coronavirus în lume

Mai multe