Un adolescent de 16 ani a murit înecat sub ochii Prințului William

28 mai 2017 12:48   Internațional
Ultima actualizare:

Un adolescent englez, în vârstă de 16 ani, a murit inecat într-un lac, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de salvare, care au fost chemate la fața locului. Prințul William a făcut parte din echipajul de salvare din elicopter.

Autoritățile au confirmat că băiatul a murit, după ce a înotat într-un lac din Parcul Regional Lee Valley din Cheshunt, Hertfordshire, din nordul Londrei. Prințul William făcea parte din echipajul din elicopter, care a fost trimis la fața locului, împreună cu pompierii, pentru a asista și ajuta. 

”Un băiat de 16 ani înotat într-un lac și am fost chemați să intervenim. A fost efectuată o căutare condusă de serviciul de pompieri. Băiatul a fost recuperat din apă, dar din păcate era mort. Nu există circumstanțe suspecte care să indice o crimă, totul a fost un accident nefericit. Medicul legist va emite un dosar”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Hertfordshire.

Un localnic a rămas surprins când a văzut că din elicopter ieșise chiar Prințul William.

”Știam că se întâmplase ceva, când am auzit și văzut un elicopter care zbura la o distanță mică de sol. Am văzut cum aterizase și am alergat să văd ce se întâmplă. Nu mă așteptam să-l văd pe Prințul William coborând din elicopter”, a declarat acesta, conform People.

În urmă cu doi ani, William lucra ca pilot pentru ambulanța aeriană din Anglia.

Mai multe