Un alt român condamnat la moarte peste hotare: Gabby Tennis

16 octombrie 2013 11:09   Internațional
Ultima actualizare:

Gabby Tennis a pătruns în vila unui veteran cu handicap locomotor, Albert Vessella, de 91 de ani, din Hollywood SUA, şi l-a bătut cu bestialitate, până ce acesta a murit. În tot acest timp, complice i-a fost iubita sa, Sophia Adams, atunci în vârstă de 16 ani.

Cei doi l-au atacat pe bătrân şi l-au pus la pământ. Potrivit procurorului Brian Cavanagh, pe faţa desfigurată a bătrânului pe care Tennis l-a ucis în bătaie, după ce i-a sărit cu picioarele pe cap, au rămas imprimate urmele încălţărilor sport Tommy Hilfiger, pe care agresorul le purta în acel moment.

Gabby Tennis l-a jefuit pe Albert Vessella, pentru că avea nevoie de bani ca să plătească pentru mâna viitoarei sale soţii, potrivit unui obicei ţigănesc.

Tennis a fost judecat, iar în cadrul procesului său, care a început în 2005, acesta a ales să se reprezinte singur. Tot atunci, românul şi-a recunoscut crima şi a fost condamnat la moarte. Şi prietena lui, Sophia Adams, a primit o sentinţă de zece ani, pentru complicitate.

Românul a fost iertat însă de judecatori. Un juriu i-a comutat în schimb pedeapsa în închisoare pe viaţă, după ce condamnatul a acceptat să renunţe la toate drepturile viitoare de apel.

Citeşte şi:

Povestea românului condamnat la moarte pentru trafic de droguri

Mai multe