Un ambasador american a pozat nud după ce a fost numit ”Cel mai sexy bărbat”

28 iunie 2017 15:23   Internațional
Ultima actualizare:

Noul ambasador al Statelor Unite în Noua Zeelanda și-a intrat în post, iar vestea ar fi trecut aproape neobservată daca nu avea un trecut în modeling, trecut care și-a lăsat amprenta asupra lui. Fostul senator nu este rușinat de acțiunile din trecut, dimpotrivă, glumește pe seama lor.

Scott Brow, (57 de ani) a fost model în tinerețe și nu orice model. Bărbatul a pozat nud într-un pictorial publicat de o revistă pentru femei, după ce acesta a câștigat concursul de ”Cel mai atrăgător bărbat din America”.

Fostul senator are un trecut mai colorat decât al oricărui alt diplomat. Scott a comentat cu umor pozele, spunând că și-ar dori să arate la fel de bine ca atunci. Acesta nu regret cariera de model, deoarece l-a ajutat să își finanțeze studiile.Ambasadorul american este pasionat de cântatul la chitară și participă în concursuri de triatlon. A câștigat puncte la capitolul popularitate, după ce a declarat pentru presa din Noua Zeelanda că este nerăbdător să bea o bere cu orice localnic dornic de conversație.

Mai multe